Antena 3 CNN Actualitate Filmul scandalului din barul din Constanţa unde o tânără a bătut patru poliţişti şi trei agenţi de pază

Filmul scandalului din barul din Constanţa unde o tânără a bătut patru poliţişti şi trei agenţi de pază

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au refăcut filmul scandalului din barul din Constanţa, acolo unde o tânără a bătut patru poliţişti, dintre care doi locali, şi trei agenţi de pază. Înainte de asta, femeia a bătut alte două persoane.

o_1eib7s4h452c9or1fle11kp1dflb.jpg
de Alin Tarnovschi    |    16 Sep 2020   •   14:00

Tânăra de 22 de ani este acuzată de patru infracţiuni de ultraj, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi o infracţiune de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Astfel, potrivit anchetatorilor, scandalul a început vineri, 11 septembrie 2020, în jurul orei 21.20, în interiorul barului din Constanţa.

În urma unui conflict spontan, tânăra a tras de păr o femeie, a lovit-o cu pumnii şi cu picioarele şi a aruncat un pahar de sticlă cu care a lovit o altă persoană din bar, în cap.

Angajata barului a apăsat butonul de panică, iar la faţa locului au intervenit trei agenţi de pază.

"După sosirea agenților de securitate, l-a mușcat de antebrațul stâng pe martorul U.C., l-a lovit cu piciorul în cap pe martorul C.N.V., iar pe martorul A.R.M. l-a lovit cu piciorul în testicule, toți trei agenți de securitate", se arată în referatul procurorului de caz.

Poliţişti loviţi, ameninţaţi, înjuraţi şi scuipaţi

Între timp, în zonă a apărut şi un echipaj al Poliţiei Locale Constanţa, format din trei poliţişti locali.

"În momentul în care s-a încercat imobilizarea numitei I.L.I. și ulterior imobilizării și încătușării, aceasta a zgâriat-o cu unghiile pe antebrațul stâng pe persoana vătămată R.A.M. – polițist local- și a lovit-o totodată cu capul în zona pometelui stâng (...).

La  fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție națională care a ajutat la introducerea în autospeciala poliției locale a numitei I.L.I., iar după conducerea la sediul Poliției Locale Constanța, în timp ce se aflau în interior aceasta a lovit-o cu piciorul în mână pe persoana vătămată U.V. – polițist național -.

Ulterior acestui eveniment, în timp ce se afla tot în interiorul sediului Poliției Locale Constanța, I.L.I. l-a lovit cu piciorul în zona abdomenului pe martorul M.G.C.- polițist local - , iar la scurt timp a lovit-o cu picioarele în zona membrelor inferioare pe martora C.O.R. – polițist local -.

La un moment dat, numita I.L.I. a fost condusă la sediul Secției 4 Poliție Constanța, ocazie cu care s-a solicitat și intervenția unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate și agitație excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanțe cu efect psihotrop.

În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, I.L.I. a lovit-o din nou cu picioarele în stomac și piept pe persoana vătămată U.V. –polițist național- . De asemenea, pe tot parcursul derulării evenimentelor, I.L.I. a amenințat toate persoanele menționate anterior, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat", au mai arătat procurorii în referatul propunerii de arestare.

Judecătoria Constanţa a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a tinerei.

×
Subiecte în articol: Constanța
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close