Antena 3 CNN Actualitate Fiica unui pacient mort de la Spitalul Pantelimon a povestit chinurile la care tatăl său a fost supus: Era legat. Țipa să-l luăm acasă

Fiica unui pacient mort de la Spitalul Pantelimon a povestit chinurile la care tatăl său a fost supus: Era legat. Țipa să-l luăm acasă

spitalul sfantul pantelimon captura video a3 cnn
Fiica bărbatului a mărturisit apoi chinurile la care tatăl său a fost supus în timpul internării sale la Spitalul Pantelimon | Sursă foto: Captură video Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Aug 2024   •   10:23

Fiica unui pacient care a murit în secţia ATI a spitalului Sfântul Pantelimon, chiar în timpul scandalului care a şocat întreaga ţară, a făcut joi mărturisiri șocante în exclusivitate pentru Antena 3 CNN. „L-am dus cu tensiune mare şi l-am luat mort”, susţine fiica bărbatului internat în secţia de terapie intensivă în urmă cu mai mult de 3 luni.

Fiica bărbatului a povestit că, în momentul în care l-a dus pe tatăl său la spital, starea sa de sănătate era bună, având doar tensiune.

„Tatăl meu, pe data de 4 aprilie mi-a decedat. L-am dus în stare bună, doar cu tensiune. El suferea de o boală, avea o tumoră, dar el a supraviețuit. Era ok, își făcea tratamentul acasă, deci nu avea niciun fel de problemă. Eu l-am dus doar cu tensiune”, a spus ea.

Femeia a povestit apoi că doctora care îl trata pe tatăl său la Spitalul Pantelimon nu o lăsau pe ea și pe mama sa să intre. Ba mai mult, aceasta le-a jignit.

„Nu ne-a lăsat absolut deloc să intrăm la el. Am intrat mai mult forțat. Era ora de vizită și nu ne lăsa doamna doctor. Ne-a jignit, i-au luat mamei mele telefonul din mână. Noi am intrat mai mult forțat ca să putem să îl vedem pe tatăl nostru”, a mai spus fiica bărbatului mort în condiții suspecte.

Ea a mărturisit apoi chinurile la care tatăl său a fost supus în timpul internării sale la Spitalul Pantelimon.

„Tata era legat de mâini și de picioare. Îi curgea sângele din mâini.

Tatăl meu țipa de pe patul de spital: „Luați-mă acasă că m-au omorât astea. Luați-mă de aici că mă omoară”. Când ne-am dus și am intrat înăuntru el avea gura spartă. Vreau să iasă adevărul”, a declarat fiica bărbatului care a murit la Spitalul Pantelimon.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close