Antena 3 CNN Actualitate Fetiţă ucisă la ştrand de supapele de evacuare a apei (video)

Fetiţă ucisă la ştrand de supapele de evacuare a apei (video)

Fetiţă ucisă la ştrand de supapele de evacuare a apei (video)
09 Iul 2007   •   23:34

O fetiţă din Caracal a murit în chinuri, în ziua în care îşi serba cea de-a 12-a aniversare. Copila se scălda împreună cu alţi copii în bazinul ştrandului din oraş, când îngrijitorii au deschis conductele de evacuare a apei. Prinsă în vârtej, fata a fost absorbită în canalul de scurgere unde a rămas blocată şi unde a murit înecată. Ore în şir s-au chinut echipele de intrevenţie să scoată cadavrul din ţeava de evacuare a bazinului. Au uns trupul cu ulei, pentru a-l putea trage afară. Martorii spun că fetiţa a sfârşit într-un mod cumplit.

Sărise în bazin, când îngrijitorii au deschis fără să anunţe supapele de evacuare. Copila a întrat în vârtejul de apă şi a fost absorbită pur şi simplu în canalizare. Degeaba au sărit oamenii să o salveze. Şoldul îi era înţepenit. S-a zbătut câteva minute şi a murit înecată. Părinţii spun că micuţa lor şi-a pierdut viaţa din cauza neglijenţei unor oameni. Ei susţin că îngrijitorii au fost averizaţi că sunt copii în apă. Şi n-ar fi vrut să asculte.

Gestul îngrijitorilor rămâne de neînţeles. Golirea bazinului era interzisă înainte de ora 8 seara. În plus, sita care acoperea canalizarea şi care ar fi împiedicat-o pe copilă să fie absorbită înăuntru fusese scoasă. Chipurile, pentru că nu se scurgea bine apa. Poliţia a deschis o anchetă, iar vinovaţii sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă.

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close