Antena 3 CNN Actualitate Fetiță de 12 ani, abuzată sexual de un cioban. Polițiștii i-au găsit în pat

Fetiță de 12 ani, abuzată sexual de un cioban. Polițiștii i-au găsit în pat

fetita care plange pe scari
Un cioban a fost arestat pentru că ar fi violat o fetiță de numai 12 ani. Foto: Getty Images
de Ioana Coman    |    28 Iul 2024   •   10:39

Un cioban a fost arestat pentru că ar fi violat o fetiță de numai 12 ani. Polițiștii au ajuns la stână din Mureș, unde muncea bărbatul, și l-au găsit în pat cu copila.

Totul ar fi ieșit la iveală după ce Poliția din Mureș a fost sesizată despre faptul că un cioban de 37 de ani, din comuna Fără Gău, ar fi întreținut în repetate rânduri relații intime cu o fată de 12 ani. Acuzațiile s-au confirmat după ce polițiștii au descins dimineața la stână și au găsit-o pe minoră în același pat cu bărbatul. 

Astfel, s-a descoperit că fata și familia acesteia au lucrat la stâna individului și că fata ar fi fost abuzată sexual de bărbat încă din vara anului trecut. 

În urma audierilor, bărbatul a recunoscut că a avut relații indecente cu minora, așa că a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, el urmând să fie cercetat acum pentru infracțiunea de viol comis asupra unui minor.

Cazul a ajuns și în atenția Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș, pentru că fata de 12 ani va avea nevoie acum de consiliere psihologică pentru a putea trece mai ușor peste traumele suferite. 

De asemenea, polițiștii urmează să îi audieze și pe părinții minorei, pentru a afla dacă aceștia știau că fata lor a fost abuzată în repetate rânduri de bărbat.

×
Subiecte în articol: viol abuz sexual sex cu minori cioban
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close