Antena 3 CNN Actualitate Fenomene meteo extreme în Ungaria, Austria şi Germania

Fenomene meteo extreme în Ungaria, Austria şi Germania

Fenomene meteo extreme în Ungaria, Austria şi Germania
07 Ian 2008   •   10:17

Gerul şi ninsorile pun, din nou, stăpânire, pe mai multe ţări din Europa. Avertismente de cod roşu au fost lansate în Ungaria, Austria şi Germania, unde temperaturile vor scădea drastic. În Germania, zăpada căzută în ultimele ore confirmă atenţionările emise de meteorologi. Ninsori abundente şi polei au fost prognozate în mai multe ţări din Europa pentru următoarele zile. În Ungaria a fost emis cod roşu pentru următoarele 24 de ore, ceea ce înseamnă fenomene meteo deosebit de intense. Până acum, din cauza vremii s-au înregistrat o serie de accidente rutiere în toate regiunile ţării. Unul dintre ele a fost provocat chiar de un român, la graniţa cu ţara noastră.

Acesta conducea un microbuz care s-a răsturnat din cauza poleiului. În urma accidentului, un pasager a murit şi altul a fost rănit.

La Berlin, avertizările de vreme rea şi ninsori emise de meteorologi s-au adeverit. Traficul a fost un coşmar pentru locuitorii din capitala Germaniei, după numai câteva ore de ninsoare.

Şi în Austria se aşteaptă ninsori abundente în următoarele ore. Săptămâna trecută, şapte oameni au murit din cauza avalanşelor, în Munţii Alpi.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close