Antena 3 CNN Actualitate Femeile liberale dezaprobă limbajul lui Băsescu

Femeile liberale dezaprobă limbajul lui Băsescu

Femeile liberale dezaprobă limbajul lui Băsescu
09 Oct 2007   •   10:42

Femeile liberale dezaprobă comportamentul preşedintelui Băsescu faţă de femei şi cer boicotarea sa în presă. În opinia femeilor liberale, preşedintele Traian Băsescu, prin apelativele pe care le-a adresat femeilor jurnaliste, "se face vinovat de discriminare sexuală şi de încurajare a unui astfel de comportament în societate".

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PNL, Norica Nicolai, consideră că toate femeile din România ar trebui să protesteze faţă de limbajul folosit de preşedintele Traian Băsescu. Senatorul liberal spune că a ignora acest comportament al preşedintelui Traian Băsescu înseamnă a-l încuraja şi a-l face să recidiveze.

Ultimul episod al războiului dintre preşedintele Traian Băsescu şi jurnalişti a avut loc săptămâna trecută la Brăneşti. Întrebat de o ziaristă a Antenei 1 dacă va face o declaraţie la Bucureşti despre rezultatul moţiunii, şeful statului a răspuns: "Sigur, vin direct în birou la tine să o facem". Acesta este doar unul dintre multele cazuri în care Traian Băsescu a făcut remarci deplasate la adresa jurnaliştilor.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close