Antena 3 CNN Actualitate O femeie, medic stomatolog, a fost găsită moartă, cu urme de violenţă, într-un cabinet din Brăila. O rudă a sunat la 112

O femeie, medic stomatolog, a fost găsită moartă, cu urme de violenţă, într-un cabinet din Brăila. O rudă a sunat la 112

politia criminalistica - arhiva antena 3 cnn
Polițiști criminaliști. Sursa foto: Arhivă Antena 3 CNN
de Georgiana Murgilă    |    16 Iul 2024   •   23:31

O femeie, medic stomatolog, a fost găsită moartă, cu urme de violență, marți, seara, într-un cabinet stomatologic din Brăila. Polițiștii și procurorii au deschis o anchetă. 

Vorbim despre polițiștii criminaliști care se află la fața locului. De asemenea, procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila. Cu toții fac cercetări acum, pentru că, vorbim despre un apel la 112 făcut de către un cunoscut al victimei.

Vorbim despre o femeie, medic stomatolog, care lucra la acel cabinet și care nu a mai ajuns acasă, stârnind îngrijorare în rândul rudelor.

În acest context, cineva apropiat al victimei s-a deplasat, potrivit surselor noastre, la acest cabinet stomatologic și a constatat faptul că femeia nu mai răspundea în niciun fel.

A alertat poliția, vorbind despre urme de violență care se văd pe corpul acestei femei. Poliţia a deschis deja un dosar, pentru că se bănuiește, având în vedere probele evidente, că este vorba despre o crimă.

Se strâng probe, se iau amprente de la fața locului şi deja au fost luați mai mulți oameni pentru a fi audiați în legătură cu ceea ce s-a întâmplat acolo.

Pentru că acest cabinet stomatologic se afla la parterul unui bloc, în așa fel încât inclusiv oameni din bloc vor da declarații în legătură cu eventuale informații pe care le au vizavi de această presupusă crimă. 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close