Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Bucureşti, înjunghiată de soț, a mers la serviciu în stare gravă. Colegii au sunat de urgenţă la 112

O femeie din Bucureşti, înjunghiată de soț, a mers la serviciu în stare gravă. Colegii au sunat de urgenţă la 112

O femeie din Bucureşti a mers la serviciu la scurt timp după ce a fost înjunghiată în spate de soț. Victima a ascuns fapta, spunând că a fost vorba doar despre un accident. Colegii femeii au sunat de urgenţă la 112.

de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mai 2024   •   18:30

Înjungiată în spate de soț, femeia a mers direct la serviciu în ciuda faptului că se simțea extrem de rău. Colegilor le-ar fi povestit că a fost vorba despre un accident. Aceștia au devenit suspecți la vedere rănii din spatele femeii și au alertat autoritățile.

"Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva unui inculpat (în vârstă de 63 de ani), cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie în modalitatea tentativei de omor.

În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt: La data de 27.04.2024, în jurul orei 14:30, în timp ce se afla în locuința comună din municipiul București, sector 4, inculpatul a agresat-o fizic pe soția sa, în vârstă de 60 de ani, aruncând în ea cu un cuțit de bucătărie, provocându-i o plagă înjunghiată hemitorace stâng postero-inferior, penetrantă, perforantă, cu ruptură splenică, hemotorax și hemoperitoneu.

Acționând în acest mod, inculpatul a acceptat suprimarea vieții victimei, rezultat care nu s-a produs din hazard și datorită îngrijirilor medicale. Față de inculpat a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore", au transmis procurorii într-un comunicat.

În cauză urmează a fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Dacă sunteți victima violenței domestice sau martor la astfel de abuzuri, puteți cere ajutor la numărul de telefon 0800 500 333, disponibil 24 de ore din 24.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un actor care participa la FITS a fost găsit inconştient, în centrul Sibiului
x close