Antena 3 CNN Actualitate Femeie așezată pe calea ferată, salvată de jandarmi cu câteva momente înainte de trecerea trenului

Femeie așezată pe calea ferată, salvată de jandarmi cu câteva momente înainte de trecerea trenului

O femeie de 75 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, care se aşezase pe calea ferată cu intenția de a se sinucide, a fost salvată de jandarmi cu câteva momente înainte ca trenul să o lovească.

femeie-salvata-tren-jandarmi
Sursa foto: Facebook/Jandarmeria Mehedinți
de Adelina Miron    |    11 Oct 2021   •   17:47

Femeia, care ”plângea și era dezorientată”, le-a spus jandarmilor că are mai multe probleme, ceea ce a determinat-o să recurgă la gestul disperat.

Trenul se auzea deja venind când jandarmii au observat-o pe bătrână.

„Gândindu-se că secundele sunt esenţiale, jandarmii s-au apropiat de aceasta şi au îndepărtat-o la timp, deoarece se auzea un tren care venea în viteză.

Colegii noştri au încercat să o liniştească pe femeie şi să afle de ce a intenţionat să recurgă la un gest de suicid.

Printre lacrimi, femeia, în vârstă de 75 ani, le-a spus jandarmilor că are probleme de sănătate, că soţul îi este paralizat, cu copiii nu se înţelege şi toate aceste probleme au doborât-o psihic şi fizic, iar prin acest gest a încercat să îşi curme suferinţa.

Jandarmii au solicitat un echipaj medical de urgență pentru a transporta femeia la o unitate medicală specializată, însă aceasta a refuzat.

Ulterior, jandarmii au luat legătura cu membrii familiei, iar ea a fost preluată de aceștia și condusă în siguranță acasă.”, a transmis IJJ Mehedinţi.

×
Subiecte în articol: tren jandarmi femeie salvată
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close