Antena 3 CNN Actualitate Femeia ucisă la Braşov a fost măcelărită de doi bărbaţi

Femeia ucisă la Braşov a fost măcelărită de doi bărbaţi

Femeia ucisă la Braşov a fost măcelărită de doi bărbaţi
Foto: lyfeandlyrics.wordpress.com
31 Mar 2011   •   23:23

Ancheta în cazul femeii din Braşov găsită măcelărită în propria casă pare să fi intrat în impas. Până acum poliţiştii ştiu doar că femeia, medic de profesie, a fost ucisă de doi bărbaţi, dar nu există niciun suspect. Oamenii sunt îngroziţi că atacatorii sunt liberi şi pot ucide oricând.

În acest timp, poliţiştii fac tot ce pot să găsească ucigaşii. Împreună cu soţul şi fiica femeii ucise au stat toată noapte să facă inventarul lucrurilor din casă ca să-şi dea seama dacă lipseşte ceva.

Anchetatorii au luat apoi la întrebări rudelei victimei. Rând pe rând, soţul, fiica, soacra şi vânzătoarea care a anunţat poliţia au ieşit de pe lista de suspecţi.

Acum, poliţiştii ştiu doar că atacatorii cunoşteau foarte bine zona, deoarece nu au ieşit pe uşa din faţă, ci au folosit pentru fugă un gang din spatele curţii. Acesta dă într-o stradă mai puţin circulată şi astfel ucigaşii s-au făcut uşor nevăzuţi. Jaful pare să iasă din ecuaţie, dar poliţiştii spun că e posibil ca ucigaşii să fi intrat în casă să fure, dar să fi fost surprinşi de femeie.

O altă ipoteză este răzbunarea. Aşa s-ar putea explica brutalitatea cu care a fost ucisă femeia. 25 lovituri de cuţit în gât şi 15 lovituri de bâtă în cap. Potrivit cunoscuţilor, însă, familia nu avea duşmani.

Poliţişti au acum doar câteva seturi de amprente şi cuţitul cu care a fost ucisă femeia. Caută în continuare obiectul cu care i-a fost zdrobit capul.

 

×
Subiecte în articol: femeie ucisa Brașov barbati suspect
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close