Antena 3 CNN Actualitate Femeia care împingea oameni pe şinele de tramvai din Bucureşti a fost prinsă, dar este din nou liberă

Femeia care împingea oameni pe şinele de tramvai din Bucureşti a fost prinsă, dar este din nou liberă

femeie impins oameni linie tramvai facebook Kamelia Kamy
Femeia a fost prinsă într-un centru comercial din Bucureşti şi dusă la audieri. Sursă foto: Antena 3 CNN via Facebook / Kamelia Kamy
de Delia Bulgaru    |    13 Aug 2024   •   14:34

Femeia care împingea, la întâmplare, oameni pe şinele de tramvai din Bucureşti a fost prinsă de poliție, într-un centru comercial. 

Aceasta a fost audiată însă, potrivit unor surse, femeia nu a recunoscut faptele de care este acuzată, așa că polițiștii au considerat că trebuie dusă la un spital pentru persoane care au probleme psihice.

Acolo nu a fost internată, pentru că medicii au explicat că nu este cazul și nu are nevoie să fie tratată în spital, motiv pentru care se află acum în libertate. 

Este vorba despre o femeie de 61 de ani, iar polițiștii s-au sesizat din oficiu și au căutat-o, după ce o altă femeie a postat pe o pagină de Facebook ce a pățit. 

Mai exact, a trecut pe lângă un refugiu pentru tramvaie, acolo unde se afla femeia care purta o mască de protecție și ar fi împins-o pe victimă chiar pe linia de tramvai.

Din fericire, mijlocul de transport în comun nu era în apropiere, astfel că femeia care a fost împinsă nu a pățit nimic. 

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și fac acum cercetări într-un dosar pentru loviri și alte violențe.

×
Subiecte în articol: tramvai împins şine de tramvai București
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close