Antena 3 CNN Actualitate O fată de 12 ani, din satul Lipia din Ilfov, a dispărut în Bucureşti după ce s-a certat cu mama sa

O fată de 12 ani, din satul Lipia din Ilfov, a dispărut în Bucureşti după ce s-a certat cu mama sa

O fată în vârstă de 12 ani, din satul Lipia, comuna Gruiu din judeţul Ilfov, a dispărut în Bucureşti, astăzi, după ce s-a certat cu mama sa.

New Project
Sursa foto: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov
de Alin Tarnovschi    |    25 Iul 2021   •   21:37

UPDATE 22.00. Fata a fost găsită în urma apelului lansat de Poliţie. Copila s-a întors acasă, la familie.

Copila a plecat de acasă, din satul Lipia, astăzi, în jurul orei 12.30, după ce s-ar fi certat cu mama sa şi nu s-a mai întors.

Câteva ore mai târziu, mama fetei a sunat la Poliţie şi a cerut ajutorul pentru a-şi găsi fiica.

"Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov caută o minoră, în vârstă de 12 ani, din satul Lipia, comuna Gruiu, care la data de 25 iulie a.c., a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Sesizare a fost făcută astăzi, în jurul orei 17:56, prin apel 112, de mama minorei, care a declarat faptul că, în jurul orei 12:30, fiica acesteia, în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliul său, din satul Lipia și nu s-a mai întors.

Semnalmente: 1,50 m,  50 kg, păr castaniu, ochii căprui.

La momentul plecării, minora purta o bluză albă și pantaloni lungi, tip blue-jeans, de culoare gri deschis, sandale gri.

Persoanele care dețin sau pot furniza informații despre minora dispărută sunt rugate să apeleze de urgență la Serviciu Unic 112", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov.

×
Subiecte în articol: București Ilfov Lipia Gruiu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close