Antena 3 CNN Actualitate Fată de 18 ani din Bacău, ucisă în propria casă de un vecin. Tânărul i-a bătut la ușă, i-a cerut un foc și apoi a înjunghiat-o

Fată de 18 ani din Bacău, ucisă în propria casă de un vecin. Tânărul i-a bătut la ușă, i-a cerut un foc și apoi a înjunghiat-o

GettyImages-1133156274
Fată de 18 ani din Bacău, ucisă în propria casă de un vecin. Tânărul i-a bătut la ușă, i-a cerut un foc și apoi a înjunghiat-o. Foto: Getty Images
de I.C.    |    04 Oct 2024   •   17:36

Crimă șocantă în județul Bacău. O fată de 18 ani a fost ucisă în propria casă de un băiat din aceeași localitate care i-a bătut la ușă. Individul a înjunghiat-o fără motiv, în fața fraților ei mai mici. Atacatorul, un individ cu probleme psihice, fusese externat de la psihiatrie în urmă cu doar trei luni și nu se află la primul atac.

Tânărul de 20 de ani a mai fost internat de mai multe ori la psihiatrie, ultima dată în urmă cu circa trei luni. A fost externat de acolo, sub semnătură, chiar de către aparținător, de către bunica sa.

Totul s-a petrecut atunci când tânărul  a ajuns în satul vecin, din aceeași comună, unde a sunat la ușa victimei. Când fata de 18 ani a deschis ușa, acesta i-a cerut un foc, după care a 
pornit un scandal rapid, iar băiatul a înjunghiat-o fără niciun motiv.

Conform polițiștilor, victima a fost găsită într-o baltă de sânge, având răni adânci la nivelul gâtului și al feței.

Un echipaj de la Ambulanță a ajuns la fața locului și a preluat-o pe tânără. Aceasta a fost transportată în tare critică la Spitalului Județean Bacău. Ea a fost mutată de la Primiri Urgențe în Blocul Operator, unde specialiștii au încercat să îi salveze viața. La scurt timp, fata ar fi intrat în stop cardio-respirator. Medicii de la Urgențe au început manevrele de resuscitare, însă fără a obține un rezultat pozitiv.

Agresorul a fost reținut la scurt timp, iar acum au început cercetările pentru a se vedea cum s-a putut ajunge la un astfel de eveniment extrem de grav. 

Tânărul are antecedente cu internări la psihiatrie. De altfel, în urmă cu un an, el ar mai fi tăiat în zona mâinii o altă fată, după un alt conflict spontan. 

Așadar, procurorii vor trebui să stabilească dacă acesta avea discernământ în momentul în care a înjunghiat-o pe tânăra de 18 ani și ce măsuri se impun. 

În clipa de față, atacatorul a fost reținut și internat din nou la psihiatrie pentru evaluare.

×
Subiecte în articol: crima Bacău
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close