Antena 3 CNN Actualitate Familiile victimelor au început să ridice cadavrele carbonizate găsite de pompieri la Ferma Dacilor

Familiile victimelor au început să ridice cadavrele carbonizate găsite de pompieri la Ferma Dacilor

Specialiștii de la Serviciul de Medicină Legală Prahova au reușit să finalizeze o parte dintre necropsiile celor șapte victime ucise în flăcări la pensiunea Ferma Dacilor, la petrecerea de Crăciun.

de Mădălina Ignat    |    28 Dec 2023   •   12:06

Între timp, rudele s-au dus la morgă pentru a ridica trupurile neînsuflețite.

"Sunt momente tragice pentru familiile celor care au ars în incendiul de la Ferma Dacilor.

Două dintre trupurile victimelor sunt ridicate astăzi de către apropiați.

Vorbim despre doi tineri care se pare că erau și foarte buni prieteni și se aflau la acea petrecere care s-a transformat în tragedie, la Ferma Dacilor", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Mădălina Ignat.

Citește și: Trecutul tumultuos al patronului de la Ferma Dacilor. Cornel Dinicu a fost asociat cu o rețea de foști ofițeri KGB și GRU

O studentă în anul 2 la Facultatea de Sociologie se află printre victimele de la Ferma Dacilor

Un mesaj postat, miercuri, pe pagina de Facebook a Asociației Studenților la Sociologie şi Asistență Socială confirmă că o studentă a acestei facultăți se numără printre persoanele care au murit în incendiul care a mistuit Ferma Dacilor în dimineața zilei de 26 decembrie.

"Cu inimile strivite de durere, venim astăzi cu o rugăminte delicată către voi, prietenii şi cunoscuții noștri. Recent, am pierdut o dragă colegă din anul 2 la Sociologie în incendiul de la Ferma Dacilor. Gavrilă Anca Florina a fost o fată frumoasă şi unul dintre studenții facultății noastre. În aceste momente dificile, îi invităm cu căldură pe toţi cei care doresc să ofere un sprijin financiar, pentru a ajuta familia colegei noastre să facă față cheltuielilor legate de această perioadă. Orice donație, oricât de mică, va fi cu adevărat apreciată şi va contribui la alinarea poverii financiare în această perioadă sensibilă şi, sperăm, la susținerea familiei", se spune în mesajul menționat.

Surse judiciare au confirmat că în incendiu a decedat şi Vlad Băiceanu, un student în vârstă de 21 de ani. Acesta este fiul generalului Petru Băiceanu, șef al Direcției Generale de Informații a Armatei.

Unul dintre copiii lui Cornel Dinicu, patronul pensiunii, a decedat, de asemenea, în urma incendiului, potrivit acelorași surse.

Finul lui Cornel Dinicu, Lucian Ene, şi doi dintre copiii săi au murit, la rândul lor, la Ferma Dacilor.

Soția lui Ene şi un alt copil al cuplului au reușit să scape cu viață, fiind internați în spital.

Cele șapte victime carbonizate găsite de pompieri au fost identificate pe baza probelor ADN.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close