Antena 3 CNN Actualitate Familia Ralucăi Stroescu reclamă medicul CMU

Familia Ralucăi Stroescu reclamă medicul CMU

Familia Ralucăi Stroescu reclamă medicul CMU
07 Mai 2007   •   20:24

Familia Stroescu îl va reclama pe doctorul de la Centrul Medical Unirea (CMU), cel care a examinat-o pe Raluca Stroescu în ultima zi de viaţă. Familia Ralucăi va depune o sesizare la Colegiul Medicilor. "Cred că acest medic trebuie să răspundă pentru că a lăsat-o pe Raluca să plece acasă în starea în care era, abia putându-se ţine pe picioare, după ce i-a făcut doar o perfuzie. Vrem şi noi să vedem dacă, tratată altfel, Raluca ar fi putut avea vreo şansă", a declarat tatăl fetei, potrivit Mediafax.

Tatăl Ralucăi Stroescu a precizat că, verificând telefonul mobil al fiicei sale, intuieşte că aceasta a murit chiar la câteva ore după consultul de la CMU. Deocamdată, familia Stroescu nu ştie cine este medicul care a examinat-o pe Raluca. "Nici nu mă interesează. Nu am nimic personal cu acest om. Vreu doar să ştiu dacă a procedat corect, iar dacă nu, oricine ar fi, să plătească", a spus acesta, conform Mediafax.

Raluca Stroescu a decedat pe data de 22 aprilie. Femeia, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită moartă, în propria casă. Raluca era manager de audit la filiala română a companiei Ernst&Young.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close