Antena 3 CNN Actualitate Familia Luizei Melencu, la locuința lui Gheorghe Dincă. Bunicul fetei, împins de jandarmani

Familia Luizei Melencu, la locuința lui Gheorghe Dincă. Bunicul fetei, împins de jandarmani

o_1dkstn2it1am01a7bnb318at1bvn8.jpg
sursă foto: captură antena 3
16 Sep 2019   •   14:33

UPDATE Mama, mătuşa şi bunicul Luizei au decis să vină la casa lui Gheorghe Dincă, acolo unde presupusul criminal a fost adus pentru a reconstitui atacul asupra Alexandrei Măceşanu.

Oamenii sunt revoltaţi că, după cinci luni nu au nicio informație clară legat de ceea ce s-a întâmplat cu Luiza. În faţa porţii lui Gheorghe Dincă au fost incidente între bunicul Luizei şi Jandarmi. Acesta a fost bruscat şi împins într-un gard, pentru că ar fi încercat să stea în apropierea porții lui Dincă.

----------------------------

Familia Luizei Melencu a venit la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, acolo unde Dincă, inculpatul pentru omor în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu, participă, luni, la reconstituirea efectuată de anchetatori. El a fost adus la Dobrosloveni şi Caracal, unde se reconstituie traseul acestuia şi al Alexandrei din ziua de 24 iulie, când fata a dispărut.

Bunicul Luizei și întreaga sa familie sunt sfâșiați de durere pentru că după atâtea luni nu au nicio informație clară legat de ceea ce s-a întâmplat cu nepoata sa.

„Nimeni nu-și dă interesul. Procurorii și-au bătut joc de noi. Nu am avut niciun rezultat. Ne omorâm singuri cu zile”, a declarat mama Luizei Melencu.

Citește Și Gheorghe Dincă, în locul în care a aruncat telefonul Alexandrei. Anchetatorii reconstituie ziua răpirii

Citește Și  Mama Luizei Melencu, sfâșiată de durere: „Dacă nu era Alexandra, cazul fiicei mele era mușamalizat. Cum trăiam noi dacă nu știam nimic?”

×
Subiecte în articol: Caracal Gheorghe Dincă
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close