Antena 3 CNN Actualitate Falcă îşi aşteaptă naşul de la Cotroceni, în ciuda sechestrului

Falcă îşi aşteaptă naşul de la Cotroceni, în ciuda sechestrului

Falcă îşi aşteaptă naşul de la Cotroceni, în ciuda sechestrului
05 Iul 2007   •   11:23

Chiar dacă i s-a pus sechestru pe avere totul trebuie să fie în regulă atunci când vine naşul. Este vorba despre primarul Aradului care se pregăteşte de zor pentru botezul fiicei sale. A tocmit zeci de muncitori care trebăluiesc permanent, pentru ca totul să fie perfect. Doar naşul e chiar Traian Băsescu, om important, de la Bucureşti.

Petrecerea la care este aşteptat Traian Băsescu va avea loc într-o cabană aflată în pădurea din apropierea comunei arădeane Vladimirescu. Muncitorii nu prididesc o clipă. Plantează flori şi curăţă pomii. Drumul este plin de gropi, dar nu pentru mult timp.

Până şi balta de lângă restaurant este igienizată. Nu s-a mai întâmplat asta de 30 de ani aşa că apa nu mai e plină de peturi şi alte deşeuri.

Fetiţa primarului Falcă va fi botezată la mănăstirea Gai din Arad. La petrecere sunt aşteptate 250 de persoane, printre care şi membrii marcanţi din PD care vor servi mititei şi carne la grătar. Numai chetluielile de igienizare şi toaletare a zonei se ridică la 20.000 de euro. Oficial, cea care plăteşte este soacra primarului Falcă. Cât despre invitatul de marcă Traian Băsescu, localnicii ştiu că vine şi-l aşteaptă.

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close