Antena 3 CNN Actualitate Explozie puternică la o termocentrală. Un muncitor a fost grav rănit

Explozie puternică la o termocentrală. Un muncitor a fost grav rănit

termo.jpg
22 Feb 2015   •   08:50

O explozie puternică a avut loc la termocentrala din oraşul Iernut din judeţul Mureş. Un muncitor a fost grav rănit şi a fost transportat la spital în Tîrgu-Mureş cu un elicopter SMURD. Bărbatul este în comă profundă şi medicii încearcă să-i salveze viaţa. O anchetă urmează să stabilească din ce cauză s-a produs explozia şi dacă este cineva vinovat.

Muncitorul, în vârstă de 30 de ani, lucra la un tablou electric în momentul în care s-a produs explozia. Suflul deflagraţiei a spulberat uşa metalică a tabloului, care l-a izbit în cap. Tânărul era în comă când a fost preluat de medicii de la spitalul din Tîrgu-Mureş.

Medici spun că bărbatul a suferit un traumatism cranian sever şi a fost dus la spital în comă profundă fiind în stare critică. Ceilalţi muncitori care lucrau în echipă cu tânărul în momentul în care s-a produs explozia au scăpat nevătămaţi.

Cauza exploziei va fi stabilită în urma unei anchete.Medici spun că bărbatul a suferit un traumatism cranian sever şi a fost dus la spital în comă profundă fiind în stare critică. Ceilalţi muncitori care lucrau în echipă cu tânărul în momentul în care s-a produs explozia au scăpat nevătămaţi. Cauza exploziei va fi stabilită în urma unei anchete.

×
Subiecte în articol: explozie
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close