Antena 3 CNN Actualitate Explozie puternică la Combinatul Nitramonia Făgăraş

Explozie puternică la Combinatul Nitramonia Făgăraş

Explozie puternică la Combinatul Nitramonia Făgăraş
21 Sep 2007   •   17:54

O expolozie puternică urmată de un incendiu s-a produs vineri la Combinatul Nitramonia Făgăraş. Un bărbat, care intrase în secţia de prelucrare a pulberilor pentru a fura cabluri electrice, a fost rănit şi transportat la spital. El are arsuri de gradul II şi III şi o fractură la picior dar starea în care se află nu este foarte gravă.

La momentul producerii exploziei Combinatul se afla în proces de lichidare voluntară, motiv pentru care activitatea în secţia avariată era oprită. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a trimis la faţa locului două autospeciale pentru stingerea incendiului. În zonă s-au deplasat şi reprezentanţi ai Inspectoratului Gărzii de Mediu pentru a stabili dacă mai există riscul de apariţie a unor alte incendii pe platformă. În urma deflagraţiei nu s-au înregistrat emisii toxice toxice, iar focul a fost stins în totalitate în jurul orei 19.00

Liderul sindical Lucian Cupu susţine că lipsa pazei în incinta Combinatului stă la baza accidentului. Combinatul are o suprafaţă de 400 de hectare iar paza este asigurată de numai 6 persoane.

Antena3.ro

TRIMITEŢI IMAGINI DE LA LOCUL EXPLOZIEI LA [email protected]

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close