Antena 3 CNN Actualitate Explozie în Capitală. Informații de ultimă oră privind starea răniților

Explozie în Capitală. Informații de ultimă oră privind starea răniților

exploeier.jpg
05 Iun 2016   •   22:13

Trei dintre cele 10 persoane care au ajuns la mai multe spitale din Capitala dupa explozia unei butelii in targul "Valea Cascadelor" din Sectorul 6 au fost externate, celelalte urmeaza diverse proceduri medicale, unele fiind operate sau supuse unor tratamente specifice, a anuntat Ministerul Sanatatii.

La Spitalul de Urgenta Floreasca sunt internati patru raniti. Pacientul aflat in starea cea mai grava a fost operat, iar dupa interventie acesta nu mai este intubat. Barbatul este internat in sectia de arsi grav, iar luni va urma proceduri pentru caile respiratorii si ochi, potrivit stirileprotv.ro.

O alta pacienta are starea generala alterata, dar stabila si urmeaza alte proceduri. Ceilalti doi pacienti au o stare generala buna si sunt stabili, a precizat Ministerul Sanatatii, intr-un comunicat de presa.

La Spitalul de Arsi au mai ramas trei pacienti, alti doi au fost externati.

"Doi pacienti sunt in continuare intubati, sunt stabili. Dintre cei doi barbati, unul a avut nevoie de interventie chirurgicala, celalalt nu. O pacienta mai este internata la acest spital, este stabila, neintubata. Doi pacienti au fost externati", se mai arata in comunicatul ministerului.

Pacientul de la Spitalul Universitar a fost externat.

Potrivit Ministerului Sanatatii, unul dintre ranitii in urma exploziei care a a avut loc, duminica, in localitatea harghiteana Siculeni, in apropiere de Miercurea Ciuc, a fost operat, are arsuri profunde pe 80 la suta din suprafata corpului si pe caile respiratorii. Celalalt pacient urmeaza sa inceapa procedurile medicale.

×
Subiecte în articol: explozie
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close