Antena 3 CNN Actualitate EXCLUSIV. Bătaie între clanuri pe stradă și în spital, în Pantelimon. Agresorii au intrat cu bâte la Urgențe, medicii fug de frică

EXCLUSIV. Bătaie între clanuri pe stradă și în spital, în Pantelimon. Agresorii au intrat cu bâte la Urgențe, medicii fug de frică

bataie intre clanuri in pantelimon
Bătaie între clanuri pe stradă și în spital, în Pantelimon. FOTO Video Antena 3 CNN
de Radu Tiliță    |    21 Sep 2024   •   15:35

Două clanuri s-au luat la bătaie în plină stradă sâmbătă, în Pantelimon. Cinci au fost răniți și s-au dus la Spitalul Pantelimon să primească îngrijiri medicale. Alții i-au urmărit și au intrat cu bâte peste oamenii care erau la Urgențe, câutându-i pe cei cu care avuseseră conflictul. Imaginile violențelor – prezentate în exclusivitate de Antena 3 CNN - au fost surprinse de camerele de supraveghere din unitatea sanitară. Din primele informații, scandalul ar fi pornit de la o fată.

După ce s-au bătut pe Strada Viilor în Pantelimon, membrii uneia dintre familii (aproximativ 4-5 persoane) s-au dus la Spitalul Pantelimon pentru îngrijiri medicale, însă cei din cealaltă familie i-au urmărit ca să continue bătaia și acolo.

În timpul altercaţiei, un monitor din camera de gardă a fost distrus.  

„La data de 21 septembrie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 9 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către angajaţii unui spital din Sectorul 2, cu privire la un scandal la camera de gardă a unităţii spitaliceşti. Din verificările efectuate până în acest moment a rezultat presupunerea rezonabilă că, în urma unui conflict care ar fi avut loc, între două familii, în oraşul Pantelimon, mai multe persoane ar fi fost rănite. Ulterior, persoanele vătămate au ajuns la un spital din Sectorul 2 al Capitalei. Totodată, la spital ar fi venit şi alte persoane, care aveau mai multe obiecte contondente. În urma altercaţiei ar fi fost distrus un monitor de la camera de gardă”, informează Poliţia Capitalei.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale Poliţiei, însă cei implicaţi în bătaie plecaseră de la spital înaintea sosirii echipajelor.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Bucureşti fac verificări ca să îi găsească pe cei implicați în scandal. 

În urma conflictului a fost deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, lovire sau alte violenţe, cercetările desfăşurându-se sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Imagini de pe camerele de supraveghere din spital, obținute în exclusivitate de Antena 3 CNN

În imaginile obținute în exclusivitate la Antena 3 CNN, se vede cum bătăușii au continuat răfuiala pe holurile unității medicale și au distrus aparatura medicală. Polițiștii sunt încă la fața locului și vizionează camerele de supraveghere.  

Imaginile arată agresorii care intră pe poartă, sunt mai multe persoane cu bâte în mâini, la Camera de Gardă Urgențe Triaj. O parte dintre ei urcă pe scări, iar alții intră pe celelalte intrări ale spitalului, căutându-i pe cei pe care îi bătuseră mai devreme.

O mașină a fost distrusă, capota este deformată, semn că a existat și o tamponare între cele două mașini ale agresorilor și ale victimelor. Se pare că agresorii au încercat să îi blocheze, să îi oprească și să-i scoată din mașină. Cel mai probabil oamenii se temeau pentru viața lor și nu voiau să iasă, așa că agresorii au încercat să spargă parbrizul cu bâtele, însă în momentul în care și-au dat seama că nu reușesc, au venit la portiere atât în față, cât și în spate. Au reușit să spargă geamurile mașinii. Polițiștii au luat deja amprente de pe această mașină.

De asemenea, în imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum agresorii intră în fiecare salon de la camera de gardă pentru a-și căuta victimele.

Se văd de asemenea pacienți care așteptau să fie preluați și care s-au speriat în momentul în care au văzut atâția indivizi cu bâte. Chiar și un doctor, în momentul în care dă cu ochii de ei, se întoarce și fuge.

 

×
Subiecte în articol: bătaie agresiune Pantelimon spital
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close