Antena 3 CNN Actualitate Evenimente inedite în București, de Ziua Armatei României: Concerte și expoziții pe Calea Victoriei și în Piața George Enescu

Evenimente inedite în București, de Ziua Armatei României: Concerte și expoziții pe Calea Victoriei și în Piața George Enescu

militari in bucuresti
Bucureștenii pot participa la o mulțime de evenimente interesante. FOTO: Antena 3 CNN
de B.C.    |    25 Oct 2024   •   11:16

Vineri şi sâmbătă, în semn de recunoştinţă şi apreciere, în Capitală va fi organizat un eveniment special care va marca Ziua Armatei României. Evenimentul poartă numele „ONOR Armatei României”. Pe Calea Victoriei şi în Piaţa George Enescu vor avea loc concerte şi expoziţii. 

„Astăzi, evenimentul ONOR Armatei României va începe în Piața George Enescu cu un moment solemn pentru militarii căzuți în teatrele de operații și în misiuni. După va urma un show cu muzica reprezentativă a Armatei, un moment de excepție pregătit de partenerii noștri americani”, a declarat Sandra Mihai, reprezentant Asociației ONOR, la Antena 3 CNN.

De asemenea, a anunțat că sâmbătă evenimentul va debuta cu o paradă militară pe Calea Victoriei.

„În blocul de paradă vom avea și veterani din teatrele de război, 100 și 98 de ani, studenți ai Academiei Tehnice Militare, elevi ai liceelor militare și cei de la Invictus România. Pe Calea Victoriei vor fi Ministerul Apărării, Ministerul Afacerilor Interne și multe, multe surprize pentru copii. La fel, pe scenă vom avea Ansamblul Artistic Doina, partenerii americani cu un alt show de excepție, show-uri pentru copii, Alina Sorescu și Picii lu' Soreasca vor fi și ei prezenți și la Cercul Militar Național se vor desfășura exerciții de drill team. Vom avea o expoziție cu o bucătărie de campanie, vom avea și un TikToker renumit, culinar, care ne va arăta rețete”, a mai adăugat Sandra Mihai.

Așadar, bucureștenii pot participa la o mulțime de evenimente interesante, pot asista la paradă, iar pentru copii sunt o mulțime de activități inedite. 

×
Parteneri
x close