Antena 3 CNN Actualitate "Este un caz aproape unicat să îţi găseşti portofelul pierdut". O femeie angajată la Salubritate Craiova a impresionat prin gestul său

"Este un caz aproape unicat să îţi găseşti portofelul pierdut". O femeie angajată la Salubritate Craiova a impresionat prin gestul său

"Este un caz aproape unicat să îţi găseşti portofelul pierdut". O femeie angajată la Salubritate Craiova a impresionat prin gestul său
Foto: visualphotos.com
de S.T.    |    21 Feb 2014   •   18:56

O femeie de 27 de ani, angajată a societăţii craiovene de salubritate, a găsit un portofel cu acte, două carduri şi bani, în timp ce strângea mai multe hârtii de pe jos, şi l-a dus la Poliţie.

Mediafax scrie că Brânduşa Oiţă a mai găsit şi în trecut bunuri personale pierdute şi a procedat la fel, ducându-le la Poliţie.

"Asta este a treia oară când găsesc. Acum trei ani, am mai găsit un portofel şi un telefon, iar acum am găsit un portofel când adunam hârtiile şi am venit la Secţia 5 să predau portofelul", a declarat Brânduşa Oiţă.

Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, a declarat că "în baza documentelor, imediat, poliţiştii au identificat persoana care le pierduse, o femeie de 27 de ani, din Craiova, care a fost invitată la sediul Secţiei 5 Poliţie, unde i-au fost restituite bunurile pierdute".

Brânduşa Oiţă a fost abandonată de mică şi a crescut într-un centru de plasament. Femeia care şi-a pierdut portofelul a promis că o va recompensa pe craioveancă pentru gestul făcut, poliţiştii mulţumindu-i şi ei angajatei de la salubritate pentru acelaşi lucru.

×
Subiecte în articol: Craiova Politie
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close