Antena 3 CNN Actualitate Erou până la moarte! Un pompier din Giurgiu a murit la mai puţin de 24 de ore după ce împărţise ajutoare sinistraţilor

Erou până la moarte! Un pompier din Giurgiu a murit la mai puţin de 24 de ore după ce împărţise ajutoare sinistraţilor

Erou până la moarte! Un pompier din Giurgiu a murit la mai puţin de 24 de ore după ce împărţise ajutoare sinistraţilor
Foto: Mediafax
de S.T.    |    21 Feb 2012   •   12:07

Un subofiţer de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu s-a stins din viaţă la mai puţin de 24 de ore după ce împărţise ajutoare sinistraţilor din nordul judeţului. Din primele cercetări medicale reiese faptul că bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a suferit un stop cardio-respirator, scrie Mediafax.

Pompierul Cătălin Alexe s-a angajat în 2007 la ISU, ca bucătar, iar ulterior a promovat examenul pentru funcţia de servant. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, în septembrie 2011 el a fost detaşat la garda de pompieri din localitatea Roata de Jos.

Ultima misiune a subofiţerului a fost una umanitară, în urmă cu nici 24 de ore de la deces el participând la transportul ajutoarelor constând în apă, alimente şi medicamente pentru persoanele izolate din localităţile Făcău şi Coteni. Ajuns acasă, bărbatului i s-a făcut rău, iar la scurt timp a murit, cauza decesului fiind, cel mai probabil, un stop cardio-respirator.

Colegii bărbatului sunt înmărmuriţi şi spun că acesta făcuse recent analize medicale, care nu evidenţiaseră probleme de sănătate.

Subofiţerul Cătălin Alexe era căsătorit şi avea un băiat. 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close