Antena 3 CNN Actualitate Ema a făcut un desen. Când a văzut familia ce a colorat copila, a chemat de urgență poliția - Ororile descoperite de autorități

Ema a făcut un desen. Când a văzut familia ce a colorat copila, a chemat de urgență poliția - Ororile descoperite de autorități

O copilă de şase ani care a rămas orfană de mamă a fost abuzată sexual ani de zile, de tatăl ei. Totul s-a întâmplat la Satu Mare, iar întreaga poveste a început în anul 2018.

o_1edteu1lkb9ppm619j5njht6ib.jpg
Sursa foto: Pixabay
de Denisa Nedelcu    |    23 Iul 2020   •   13:45

În urmă cu doi ani, mama Emei a murit, iar fetiţa şi fratele ei mai mare cu doi au rămas în grija tatălui. Bărbatul avea 45 de ani şi lucra la o firmă de gaze din oraş, potrivit libertatea.ro.

Tatăl Emei avea o situaţie materială relativ bună, dar şi o patimă: bea mult coniac pe care îl "stingea" cu litri de bere. Aşa s-a întâmplat şi la începutul acestui an, când după ce a consumat mai mult alcool, bărbatul şi-a abuzat propria fiică, iar băiatul mai mare a fost martor.

Raport: Minora şi-a desenat tatăl fără mâini

Plânsetele copiilor au fost auzite de o vecină care a sunat-o imediat pe sora bărbatului. Mătuşa a luat copiii la ea. Femeia împreună cu fiica ei au stat de vorbă cu Ema şi aşa au aflat că, după moartea mamei, tatăl ei obişnuia să abuzeze sexual de ea când era băut.

Cele două au înregistrat mărturia copilei care a fost dată Poliţiei. Ulterior, examinarea medico-legală a stabilit că fetiţa a fost victima unei agresiuni sexuale. Ajunsă la Protecţia Copilului, unde a fost pusă să-şi deseneze familia, Ema le-a desenat pe sora şi pe mama ei care muriseră, apoi pe tată şi pe fratele mai mare. Ea a fost ultimul personaj în desen.

Tatăl agresor, 2 ani şi 10 de închisoare

"Relevant în cadrul desenului realizat este că minora și-a redat tatăl fără mâini, evaluarea psihologică indicând faptul că `amputarea` mâinilor poate fi pusă în legătură cu abuzul sexual suferit", se arată în raportul de evaluare psihologică al DGASPC Satu Mare.

Judecătoria Satu Mare l-a condamnat pe tatăl abuzator la 2 ani, 10 luni și 20 de zile de închisoare, în regim de detenție.
 

×
Subiecte în articol: Satu Mare abuz sexual
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close