Antena 3 CNN Actualitate Elevii din Vaslui au mers pe jos la şcoală. Autobuzele au transportat buletinele de vot

Elevii din Vaslui au mers pe jos la şcoală. Autobuzele au transportat buletinele de vot

Elevii din Vaslui au mers pe jos la şcoală. Autobuzele au transportat buletinele de vot
26 Noi 2007   •   12:35

Sute de elevi din Vaslui au fost nevoiţi să meargă pe jos la şcoală, luni dimineaţă. Microbuzele şcolare au fost folosite de autorităţile locale pentru a transporta buletinele de vot către Biroul Electoral Judeţean. Microbuzele şcolare din mai multe localităţi din judeţul Vaslui au fost folosite de către autorităţile locale pentru transportul buletinelor de vot. În Piaţa Civică din municipiul Vaslui, cel puţin şase microbuze de transport şcolar erau încărcate cu saci cu buletine de vot, precum şi cu reprezentanţi ai secţiilor de votare.

Prefectul judeţului Vaslui, Ciprian Iftimoaei, a declarat că primarii au voie să folosească microbuzele şcolare pentru transportul buletinelor de vot, cu condiţia ca primarii să găsească alternative astfel încât elevii să nu aibă de suferit, la fel ca şi procesul de învăţământ.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui, însă, consideră că este anormal ca primăriile să folosească aceste microbuze în procesul electoral.

Nu se ştie cu exactitate câţi copii nu au ajuns luni la şcoală sau câţi au mers pe jos, dar probabil o parte din ei s-au descurcat şi au reuşit să fie la cursuri.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close