Antena 3 CNN Actualitate Elevii braşoveni redactează cea mai lungă scrisoare pentru Moş Crăciun

Elevii braşoveni redactează cea mai lungă scrisoare pentru Moş Crăciun

Elevii braşoveni redactează cea mai lungă scrisoare pentru Moş Crăciun
08 Dec 2008   •   21:43

Mai mult de o mie de copii din Braşov vor încerca, luni, să doboare recordul pentru cea mai lungă scrisoare adresată lui Moş Crăciun. Elevii vor scrie pe o rolă uriaşă de hârtie, de 300 de metri, care va circula prin şcolile din Braşov, toate dorinţele pentru sărbătorile de iarnă.
Înainte de a menţiona ce jucării îşi doreşte de Crăciun, fiecare copil îi va cere Moşului să intervină pe lângă oamenii mari pentru a salva pădurile şi pentru a proteja planeta.
Dacă totul va decurge conform planului, elevii din Braşov vor putea intra în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă scrisoare adresată vreodată lui Moş Crăciun, anunţă Mediafax.
Întreaga operaţiune va fi supravegheată de un notar public. La final, acesta va întpcmi un proces-verbal pentru a atesta veridicitatea recordului.
Scrisoarea a început să circule prin şcolile braşovene de luni. Campania a fost lansată de Compania "Poşta Română", prin Direcţia Regională Braşov, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov.
Uriaşa scrisoare va fi expediată la adresa oficială a lui Moş Crăciun, Santa Claus, Arctic Circle, 96930, Rovaniemi, Finlanda.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: scrisoare Mos Craciun record
Cele mai noi știri
Parteneri
x close