Antena 3 CNN Actualitate Elevi ameninţaţi cu cuţitul de asistentă

Elevi ameninţaţi cu cuţitul de asistentă

Elevi ameninţaţi cu cuţitul de asistentă
11 Iun 2007   •   15:50
Revoltă la un centru de zi pentru copii din Hunedoara. Una dintre asistente este acuzată că înjură copiii şi îi ameninţă cu cuţitul. Femeia a băgat spaima în cei pe care îi are în grijă - nu există zi să nu-i înjure ca la uşa cortului sau să nu-i ameninţe, povestesc copiii. În plus, asistenta este acuzată de una dintre învăţătoare şi de părinţii copiilor că are un comportament discriminator faţă de copiii de etnie romă. Pe ei, asistenta socială îi înjură şi îi ameninţă şi mai tare.

Conducerea centrului a declarat că va începe o anchetă internă în acest caz, după ce vineri numai poliţia a mai putut calma spiritele. Centrul de zi a fost deschis într-o şcoală dintr-un cartier mărginaş al Hunedoarei. Elevii provin din familii sărace. Peste 70 de copiii rămân în centru după orele de şcoală ca să îşi facă temele şi primesc o masă caldă. Totul a fost bine până în urmă cu o săptămână, când a fost detaşată o nouă asistentă socială.

Centrul de zi se află în subordinea Primăriei Hunedoara. Şefii de la asistenţa socială spun că regretă cele întâmplate şi asigură că vor începe o anchetă.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close