Antena 3 CNN Actualitate De la bal la spital: Eleve de clasa a opta ar fi combinat la banchet medicamente cu alcool

De la bal la spital: Eleve de clasa a opta ar fi combinat la banchet medicamente cu alcool

Poliţia face anchetă după un banchet din Otopeni, la care au participat elevi de clasa a 8-a. Două minore au ajuns la spital după ce au leșinat.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iun 2024   •   14:53

Polițiștii din Otopeni investighează circumstanțele în care două eleve de 14 ani au leșinat în timpul balului de absolvire al Liceului Teoretic Ioan Petruș. Incidentul a avut loc la un restaurant de lux din Otopeni, unde evenimentul a fost organizat pe baza unui contract încheiat de unul dintre părinții elevilor.

La fața locului au sosit mai multe ambulanțe, care le-au acordat îngrijiri medicale de urgență fetelor și le-au transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din București. Tinerele au rămas internate peste noapte și au fost externate sâmbătă la prânz, iar în prezent se simt bine și au participat la cursuri luni.

Una dintre fete a povestit prietenelor că nu-și amintește nimic din seara petrecerii. Potrivit informațiilor preliminare, se pare că cele două tinere, împreună cu un coleg, ar fi consumat alcool puternic în afara restaurantului.

Surse Antena 3 CNN spun că elevii ar fi consumat alcool cu medicamente. Poliția continuă ancheta pentru a stabili exact ce s-a întâmplat și pentru a lua măsurile necesare.

Copiii au fost supravegheați de 40 de părinți și profesori, însă ar fi consumat băuturile alcoolice înainte de a ajunge la petrecere. Elevii implicați riscă scăderea notei la purtare sau chiar să rămână repetenți.

×
Subiecte în articol: banchet spital
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close