Antena 3 CNN Actualitate Eleva seropozitivă a avut mai mulţi parteneri sexuali

Eleva seropozitivă a avut mai mulţi parteneri sexuali

Eleva seropozitivă a avut mai mulţi parteneri sexuali
08 Iun 2007   •   13:51
EXCLUSIV. Au slăbit cel puţin două kilograme şi n-au dormit nopţi la rînd. Dar au învăţat că plăcerea nu merită orice. Doi tineri din Alba-Iulia care au întreţinut relaţii sexuale ne-protejate cu eleva de 18 ani seropozitivă fac mărturii cutremurătoare. Ei vorbesc despre groaza pe care au trăit-o când au aflat că partenera are virusul HIV. ?Până mi-au dat rezultatul, într-o săptămână, am slăbit două kilograme. Mama era distrusă, îngrijorată. Nu putea să doarmă, toată ziua plângea. Acum am aflat că sunt negative şi totul e OK?, spune unul dintre partenerii fetei. ?N-am putut dormi toată noaptea. Bine că sunt negative?, a răsuflat uşurat şi al doilea. Groaza a trecut. Au rămas amintirile neplăcute.

Fata infectată cu HIV spune că a avut relaţii doar cu patru băieţi. Foştii parteneri spun altceva. ?Sunt mult mai mulţi în Alba care au întreţinut relaţii cu fata respectivă?, susţine unul dintre ei. Surse din Direcţia de Sănatate Publica Alba-Iulia afirmă că şase tineri au venit să facă testul HIV. Rezultatele au fost toate negative. Poliţia confirmă şi ea.

La liceu, nimeni nu vorbeşte. ?Nu ştiu dacă e corect să stresaţi atâta lume cu o problemă care pentru dumneavoastră este senzaţională, iar pentru noi e o problemă de imagine?, i-a spus directorul adjunct al liceului unui reporter Antena 3. ?Problema de imagine? a şcolii este de fapt o problemă gravă pentru o întreagă comunitate. O problemă despre care nu s-a discutat deschis, ci doar pe la colţuri.

DECLARAŢIILE PARTENERILOR ELEVEI:

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close