Antena 3 CNN Actualitate Elevă în comă după ce un vitezoman a spulberat-o pe marginea drumului

Elevă în comă după ce un vitezoman a spulberat-o pe marginea drumului

accident.jpg
05 Apr 2015   •   14:10

O elevă de 16 ani din Timiş este în comă de două zile după ce un tânăr obsedat de viteză a spulberat-o pe marginea drumului şi a fugit de la locul accidentului. Şoferul vinovat nici măcar nu a oprit să vadă dacă îi poate acorda primul ajutor. Poliţiştii au reuşit să-l găsească iar acum este arestat la domiciliu. Nu se ştie dacă fata accidentată va supravieţui.

Fata de 16 ani se întorcea din oraş cu prietena ei. Mergeau pe marginea drumului atunci când bolidul condus de un tânăr de 22 de ani le-a lovit în plin. Tânăra a fost dusă de urgenţă la spital şi operată. Medicii sunt însă rezervaţi. Şoferul a fugit de la locul accidentului, fără să încetinească măcar. A fost găsit de poliţişti cu ajutorul martorilor care au văzut accidentul.

Cu doar o zi în urmă, tânărul îşi recuperase permisul suspendat după ce mai făcut un accident. Maşina pe care o conducea, un bolid de lux, este printre cele mai puternice din clasa ei Abia o cumpărase din Anglia şi se lăuda pe facebook că nimeni nu-i poate sta în cale. Şoferul vitezoman este arestat la domiciliu pentru vătămare corporală gravă. 

×
Subiecte în articol: accident
Cele mai noi știri
Parteneri
x close