Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea vrea să readucă cel mai mare tour-operator în România

Elena Udrea vrea să readucă cel mai mare tour-operator în România

Elena Udrea vrea să readucă cel mai mare tour-operator în România
10 Mar 2009   •   08:09

Ministrul Turismului doreşte să readucă în România cel mai mare tour operator internaţional- TUI. În acest sens, Elena Udrea a demarat discuţii informaşe cu directorul de operaţiuni al TUI în România, Tim Grosse.
?Ne dorim să punem bazele unei noi colaborări cu reprezentanţii TUI. Referitor la strategia utilizată în cadrul negocierilor cu tour-operatorul TUI, vom porni de la înţelegerea problemelor care au condus la încetarea relaţilor cu acesta şi vom încerca să găsim soluţiile optime care să permită înlăturarea acestor obstacole. Avem convingerea că ambele părţi implicate în acest proces de negociere, înţelegând relevanţa deosebită a unei viitoare colaborări, vor găsi modalităţile eficiente prin care să se depăşească acest impas?, se arată într-un document semnat de ministrul de resort, Elena Udrea, citat de Mediafax.

Discuţii similare au fost purtate şi anul trecut, dar fără rezultat.

În 2006, grupul TUI a renunţat să mai aducă turişti în România şi a scos din cataloagele de promovare staţiunile turistice româneşti, nemulţumit de condiţiile de cazare, preţurile mari practicate de hotelieri, zgomotul şi lipsa curăţeniei din localităţi.

Tot anul trecut, reprezentanţii companiei subliniau că România nu ştie să se promoveze, nu ştie care îi sunt punctele tari cu care poate intra în competiţie cu alte ţări şi că remedierea problemelor va mai dura câţiva ani.
?România doar aştepta ca TUI să trimită turişti şi hotelurile să încaseze banii. TUI aşteaptă un semnal din partea României, dar trebuie să fie la fel de bună ca alte destinaţii?, declarau aceştia.


Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close