Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea a împărţit sinistraţilor ciocolată şi pantofi cu toc (VIDEO)

Elena Udrea a împărţit sinistraţilor ciocolată şi pantofi cu toc (VIDEO)

Elena Udrea a împărţit sinistraţilor ciocolată şi pantofi cu toc (VIDEO)
09 Iul 2010   •   08:57

De ce au nevoie sinistraţii? De hrană, haine uscate şi un aşternut. Totuşi oamenii, lăsaţi fără acoperiş deasupra capului, au primit cu totul altceva de la Elena Udrea. Ministrul le-a dat sinistraţilor din Săuceşti pantofi cu toc şi...ciocolată. Una dintre femeile care s-a ales cu pantofi a refuzat initial cadoul, spun martorii.

Elena Udrea a venit la Săuceşti cu un camion plin cu pantofi. În primă fază, femeile s-au înghesuit în faţa camionului cu încălţări. Când au văzut despre ce e vorba, multe o căutau pe Elena Udrea să-i dea pantofii înapoi. Pentru copii, ministrul a adus ciocolată, blugi, şosete şi pantofi.

Nu e prima dată când ministrul face cadouri mai puţin inspirate sinistraţilor. Unui bătrân căruia apa i-a luat casa Elena Udrea i-a dat..o bicicletă şi i-a recomandat să facă turism.

În urmă cu câteva zile, la Negreşti Oaş, Udrea a venit să inspecteze stadiul lucrărilor la staţiunea de schi de la Luna Şes. Zonele inundate din Moldova nu au interesat-o prea mult. Asta deşi săptămâna trecută premierul Emil Boc încerca să-şi mobilizeze miniştrii să apară şi ei măcar în localităţile afectate de ploi. Îmbrăcată în haine populare oşeneşti, Elena Udrea a făcut ce ştie mai bine... a promovat brandul de ţară.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Udrea
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close