Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea a devenit lector universitar

Elena Udrea a devenit lector universitar

Elena Udrea a devenit lector universitar
05 Oct 2007   •   11:07

Fostul consilier prezidenţial Elena Udrea a decis să îşi extindă domeniul de activitate. Ea a devenit profesor la universitatea Dimitrie Cantemir. Cea care a spus că regatul Norvegiei este republică, a devenit lector universitar la masteratul de "Integrare Europeană", conform pliantelor Universităţii Creştine ?Dimitrie Cantemir". Chiar dacă este promovată în pliante ca doctor, fostul consilier prezidenţial a recunoscut jurnaliştilor de la ?Adevărul? că nu este decât doctorand în ştiinţe militare, iar teza de doctorat a devenit curs pentru masteranzi în integrare europeană de la această universitate.

În plus, pentru cea care a spus într-o emisiune televizată că regatul Norvegiei este republică, a fost transformat departamentul de integrare europeană în cel de Securitate Euro-Atlantică. La acest departament la acelaşi masterat: "Integrarea europeană" va fi colegă cu un alt fost consilier prezidenţial - Constantin Degeratu.

Aşadar în acest an universitar masteranzii se vor bucura de spiritul didactic al Elenei Udrea şi al lui Constantin Degeratu de la care vor primi lecţii de euromarketing, politici comunitare, studii de securitate europeană sau sisteme constituţionale europene. Cel care a confirmat faptul că Elena Udrea va preada este directorul de master, prof. univ. dr. Mircea Coşea. El a declarat jurnaliştilor de la ?Adevărul? că Elena Udrea a propus o disciplină necesară masterului în legatură cu Marea Neagră şi Securitatea Euro-Atlantică, iar Senatul universităţii a aprobat-o", spune Coşea.

ELENA UDREA, LECTOR UNIVERSITAR

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close