Antena 3 CNN Actualitate Elena Hagi, primită cu braţele deschise în grupul de prieteni al soţului

Elena Hagi, primită cu braţele deschise în grupul de prieteni al soţului

ianis hagi antena 3 cnn
Ianis şi Kira Hagi au crescut de mici împreună cu Maria şi Nicolas Popescu, copiii lui Gică Popescu. Sursa foto: Antena 3 CNN
14 Iul 2024   •   09:56

Povestea de iubire cu Ianis i-a adus Elenei Hagi nu doar un soţ, ci şi prieteni de suflet. 

Kira Hagi i-a devenit mai mult soră decât cumnată, iar prietenii din copilărie ai soţului ei, Maria şi Nicolas, copiii lui Gică Popescu, îi sunt acum familie.

Ianis şi Kira Hagi au crescut de mici împreună cu Maria şi Nicolas Popescu, copiii lui Gică Popescu. 

Cei patru se consideră fraţi, iar acum, grupul lor s-a extins. Soţia lui Ianis, Elena, a fost primită de toţi cu braţele deschise.

„După o săptămână în care am ieşit la mai multe întâlniri, primul meu gând a fost ca gaşca mea trebuie să o cunoască, pentru că o să o iubească, pentru că a fost crescută la fel ca mine, cu aceleaşi principii, pe care le avem şi noi şi tot aşa a crescut cu bunicii în casă”, a spus Ianis Hagi.

„Eu cred că cine se aseamănă se adună şi întotdeauna mi-am dorit să găsesc un partener care să îmi semene sau poate nu să îmi semene, dar să ne completăm reciproc”, povesteşte Elena Hagi.

„Elena a fost ca o rază de soare când am întâlnit-o prima dată, cu zâmbetul ei foarte frumos”, îşi aminteşte Kira, sora lui Ianis Hagi.

Ianis Hagi spune că prima dată le-am prezentat-o lor, fraţilor, nu părinţilor. 

„Din prima mi-am dat seama că e o fată minunată, ne înţelegeam super bine. Elena, pentru mine, depăşeşte orice aşteptare, sincer. Eu nu am ce să îi reproşez. Este o fată incredibilă şi toţi care mă întreabă de ei doi au doar lucruri minunate de auzit de la mine”, spune şi Nicolas Popescu.

Elena Hagi se bucură că sora lui Ianis i-a devenit mai mult decât o cumnată.  

„Noi suntem surori, noi suntem la fel, revin la cine se aseamănă se adună. Suntem la fel. 

Am fost bine primită de fete, eu chiar ştiu că ele sunt surorile mele. Întotdeauna când am nevoie de ceva le contactez, mereu suntem gând la gând şi nu de multe ori trebuie să vorbim, ca să ne înţelegem”, mai spune Elena Hagi despre sora lui Ianis.

Ianis şi Elena Hagi încep astăzi o nouă etapă a poveştii lor. Vor face cununia religioasă, iar prietenii le-au transmis cele mai frumoase gânduri.  

„Le doresc tot binele din lume, să fie fericiţi, sănătoşi împreună şi să se iubească la fel de mult cum se iubesc acum şi să fie unul pentru celălalt acolo, la nevoie”, le-a transmis Nicolas Popescu.

„Dacă ar fi să îi descriu, aş spune că sunt perfecţi unul pentru celălalt. Nu am văzut niciodată doi oameni care să se completeze atât de bine şi care să se iubească atât de mult, şi tot timpul i-aş da ca exemplu, pentru cuplul perfect, cum îi văd eu”, a completat Maria Popescu.

„Singurul lucru pe care mi-l doresc este, indiferent de ce se întâmplă în viaţă, în ce direcţie o să o luăm fiecare, să ne facem măcar timp o săptămână pe an să ne vedem, să stăm împreună, părinţii noştri să devină bunici cât mai repede, să fim sănătoşi, să crească familia. Atât timp cât suntem sănătoşi, le putem face pe toate”, a încheiat Ianis Hagi.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close