Antena 3 CNN Actualitate Educație O tânără profesoară din București a ajuns în finala campaniei „Liga Profesorilor Excepționali”. Metoda inedită prin care le predă copiilor limba engleză

O tânără profesoară din București a ajuns în finala campaniei „Liga Profesorilor Excepționali”. Metoda inedită prin care le predă copiilor limba engleză

O tânără profesoară din București a ajuns în finala campaniei „Liga Profesorilor Excepționali”. Metoda inedită prin care le predă copiilor limba engleză
Profesoara combină pasiunea pentru limba engleză cu dragostea pentru muzică. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Iun 2024   •   11:04

Cristina Ene, cunoscută drept „Profa Cool”, a ajuns în marea finală a campaniei "Liga Profesorilor Excepționali", datorită modului inedit prin care îi ajută pe copii să învețe limba engleză.

Predă limba engleză pe ritmuri rapp, apelează la Celine Dion pentru învăţarea regulilor gramaticale şi foloseşte reţelele sociale în scop educativ.

Aşa a reuşit o profesoară din Capitală să ajute zeci de mii de copii să înveţe limba engleză. Cunoscută în mediul online drept Profa Cool, pentru tehnicile inedite de predare, Cristina Ene a ajuns în marea finală a „Ligii Profesorilor Excepționali", desfășurată la nivel național de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

Cristina Maria Ene a combinat pasiunea pentru limba engleză cu dragostea pentru muzică, având o comunitate impresionantă în mediul online.

Citește și: Bugete record pentru educație și sănătate. Guvernul a crescut salariile celor din învățământ și ale personalului medical

Are 123.000 de urmăritori pe Instagram și peste 100.000 pe TikTok, unde promovează învățarea limbii engleze prin muzică.

„Încerc să promovez materialele educaţionale într-o manieră cât mai modernă. Îmi doresc să pot influenţa pozitiv cât mai mulţi adolescenţi. Eu nu sunt aici să te judec dacă greşeşti cu ceva, ci doar ca să te învăţ mai multe”, a spus Cristina Maria Ene.

Cristina Ene nu predă limba engleză numai în mediul online, ci şi la o şcoală din Capitală, unde este apreciată şi îndrăgită de elevi.

Datorită metodelor inedite de predare și devotamentul pentru educație, profesoara a ajuns în marea finală a campaniei „Liga Profesorilor Excepționali”, inițiată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

 Pe lângă cariera didactică, „Profa Cool” compune muzică şi cântă.

În finala campaniei „Liga Profesorilor Excepționali” au ajuns 20 de dascăli care, prin implicarea şi dăruirea lor, schimbă destinele a mii de elevi.

Marele câştigător va fi desemnat de către public pe platforma vot.fundatiadanvoiculescu.ro. Poți vota și tu profesorul favorit până pe 15 iulie.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Val de zboruri întârziate în România. Sezonul vacanţelor a început ca un coşmar
x close