Antena 3 CNN Actualitate Educație Situaţie fără precedent la un Inspectorat Şcolar. Toate şcolile din judeţ au rămas fără directori

Situaţie fără precedent la un Inspectorat Şcolar. Toate şcolile din judeţ au rămas fără directori

scoala agerpres_7759210.jpg
20 Aug 2015   •   14:06

Situaţie fără precedent la Inspectoratul Şcolar Mehedinţi, care nu a reuşit să numească la termen directorii şcolilor din judeţ, iar acum Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice trebuie să găsească o soluţie de compromis, informează Adevărul.ro.

În perioada 17-19 august, conform calendarului de mişcare de personal, trebuiau să aibă loc detaşările în interesul învăţământului în vederea numirii pe funcţii a directorilor, directorilor adjuncţi şi a inspectorilor şcolari de specialitate. În acest sens, s-a cerut fiecărei şcoli din judeţ să prezinte CV-ul candidaţilor, documentele care însoţesc CV-ul şi consimţământul fiecăruia dintre candidaţi pentru opţiunea aleasă.

Miercuri, 19 august, însă, când s-a întrunit Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Mehedinţi, care trebuia să evalueze fiecare candidat în parte în funcţie de CV-ul prezentat şi de activitatea didactică, inspectorul şcolar general Mirela Pintea Enea le-a vârât sub nas o listă cu numele celor care trebuiau votaţi. 

Membrii CA au refuzat să fie părtaşi la un asemenea act.

Ce urmează, află pe Adevărul.ro.


×
Subiecte în articol: mehedinti
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close