Antena 3 CNN Actualitate Educație Elevii cu rezultate excepționale, premiați la Gala Excelenței în Educație. David: „Îmi place biologia și vreau să devin medic"

Elevii cu rezultate excepționale, premiați la Gala Excelenței în Educație. David: „Îmi place biologia și vreau să devin medic"

david neagu
David Neagu care a obținut rezultate extraordinare la concursul de Biologie. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ana Iorga    |    05 Oct 2024   •   22:00

De Ziua Mondială a Educației, copii excepționali, șefi de promoție sau olimpici naționali și internaționali, elevi care au câștigat premii importante la concursurile naționale pe discipline și la Olimpiada Națională a Sportului Școlar vor fi premiați la Alexandria în cadrul Galei Excelenței în Educație, un eveniment organizat de Primăria Municipiului Alexandria. La această gală, al cărei partener este Antena CNN, a fost prezent şi David Neagu care a obținut rezultate extraordinare la concursul de Biologie. Şi nu este singura materie la care e foarte bun. 

Olimpici naționali și internaționali și elevi care au câștigat distincții la concursurile naționale au urcat pe scenă și și-au împărtășit experiențele, care s-ar putea dovedi definitorii în modelarea viitoarei lor cariere.

„A fost greu, dar și frumos. De când era mic îmi plăceau plantele și animalele, dar și oamenii foarte mult. Cum este creată viața și cum este făcută de Dumnezeu. Îmi place foarte mult biologia și vreau să devin medic", a spus David Neagu. 

Octavian Teodorescu, City Managerul municipiului Alexandria, care a organizat evenimentul a spus că performanța trebuie încurajată și susținută și de către autorități, și de către profesori, în școli, dar și de către familie.

Suntem deja la cea de-a treia ediție pe care o organizăm, cea de-a doua am parteneriat cu dumneavoastră din nou. Am avut și astăzi peste 80 de elevi alături de noi, i-am felicitat împreună, le-am adresat în demnul de a persevera în ceea ce fac și cumva să ne întâlnim și anul următor. Performanța trebuie încurajată și susținută și de către autorități, și de către profesori, în școli, dar și de către familie", a spus Octavian Teodorescu, City Managerul municipiului Alexandria. 

 

×
Citește mai multe din Educație
» Vezi toate știrile din Educație
Cele mai noi știri
Parteneri
x close