Antena 3 CNN Actualitate Educație Un elev din Cluj a făcut contestaţie şi a regretat, după ce a obţinut media 9,91 la BAC

Un elev din Cluj a făcut contestaţie şi a regretat, după ce a obţinut media 9,91 la BAC

Un elev din Cluj nu s-a mulțumit cu notele obținute la Bacalaureat și a făcut contestații la două materii. După ce a primit rezultatele contestaţiilor, tânărul a regretat că nu a rămas cu media iniţială de 9,91.

bacalaureat
Un elev din Cluj a făcut contestaţie şi a regretat, după ce a obţinut media 9,91 la BAC Sursa foto: Hepta
de Alexandra Axinia    |    09 Iul 2023   •   09:23

Elevul a obținut 10 la Matematică, iar la Limba și Literatura Română a fost aproape de nota maximă, cu 9,95. Din dorința de a avea o medie cât mai mare, acesta a făcut contestație, dar după recorectare, rezultatul nu a fost cel așteptat. Acesta a primit o notă mai mică, adică 9,60. 

Același lucru s-a întâmplat și la examenul de Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană, unde inițial a luat 9,80, iar după contestație a scăzut la 9,70.

Citește și: Ea este eleva din Ploiești care a contestat nota 9,95 la BAC. Cât a luat Alexia după contestaţie

Prin urmare, media 9,91 pe care absolventul de liceu o luase inițial a scăzut la 9,76 după contestații. Mai mult, din primul elev de la BAC din Colegiul Național "Mihai Viteazu" Turda, acesta a căzut pe locul al treilea.

Conform Știri de Cluj, județul are o singură medie de 10 la Bac, după contestații. Un absolvent cu media 9,96 a obținut nota maximă după recorectarea lucrării la Fizică.

×
Subiecte în articol: Cluj Bacalaureat Bacalaureat 2023
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close