Antena 3 CNN Actualitate După o săptămână în care pasagerii au făcut saună în Aeroportul Otopeni, au fost montate aparate de aer condiționat

După o săptămână în care pasagerii au făcut saună în Aeroportul Otopeni, au fost montate aparate de aer condiționat

curse intarziate aeroportul otopeni 27 iunie 2024
Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a anunțat că au fost instalate noi echipamente de aer condiţionat la Aeroportul Henri Coandă / Sursa foto: Antena 3 CNN
de Roxana Mihăiescu    |    02 Iul 2024   •   19:22

În cursul zilei de marți, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a anunțat că au fost instalate noi echipamente de aer condiţionat la Aeroportul Henri Coandă, asta după ce săptămâna trecută a avut loc o avarie, care i-a atras o amendă 10.000 de lei de la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC). 

„La Aeroportul Henri Coandă, au fost puse în funcţiune două echipamente suplimentare de aer condiţionat care să rezolve situaţia apărută în urma avariei produse la sistemul de aer condiţionat din zona de îmbarcare a aerogării Plecări.

Alte două echipamente vor fi puse în funcţiune la noapte”, a transmis, marţi, CNAB, într-un comunicat de presă, citat de News.ro.

De asemenea, în data de 3 iulie va fi pus în funcțiune un echipament de mare capacitate, urmând ca în data de 4 iulie să fie pus în funcțiune altul.

„Prestatorul de servicii de mentenanţă pentru sistemul de aer condiţionat a fost penalizat, întrucât nu a asigurat condiţiile climatice din terminal,  prevăzute în contract”, a mai transmis CNAB.

Reamintim că sâmbătă, comisarii ANPC au transmis că au aplicat o amendă contravențională în cuantum de 10.000 lei, după ce sistemul de ventilaţie din Aeroportul Internaţional Henri Coandă nu funcţiona şi au cerut ca această problemă să fie rezolvată în 48 de ore. 

Oamenii au stat la temperaturi de 30 de grade în terminalele Plecări şi Sosiri.
 

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Coaliția a decis calendarul electoral. Românii votează și de Ziua Națională
x close