Antena 3 CNN Actualitate Dumitru Bucşaru, un afacerist apropiat de Traian Băsescu, în arest la domiciliu

Dumitru Bucşaru, un afacerist apropiat de Traian Băsescu, în arest la domiciliu

bucsaru.jpg
Foto: Agerpres
de M.Z.    |    07 Mar 2015   •   00:40

Dumitru Bucşaru, un alt afacerist apropiat de fostul preşedinte Traian Băsescu, a fost plasat în arest la domiciliu la cererea procurorilor DNA, după ce ieri a fost reţinut pentru 24 de ore. Aceştia îl acuză de bancrută frauduloasă şi distrugere, prejudiciul fiind estimat la 1,5 milioane de lei.

Despre relaţia milionarului cu Traian Băsescu s-a aflat în 2005, când a apărut în presă un memoriu al lui Bucşaru în care-i spunea preşedintelui ce probleme are să recupereze bani de la CFR.

Băsescu i-a trimis ministrului Transporturilor o notă în care-i cerea să analizeze situaţia. Surpriză sau nu, liantul dintre Băsescu şi Bucşaru a fost tot Elena Udrea, şefa cancelariei prezidenţiale în aprilie 2005. Udrea era avocatul lui Dumitru Bucşaru, fapt pe care l-a recunoscut într-o discuţie telefonică cu Mircea Badea, realizatorul emisiunii În gura presei, de la Antena 3. 

 
Încă un element de legătură între familia Udrea - Cocos şi afaceristul Bucşaru este fiul lui Dorin Cocoş din prima căsătorie. Alin Cocoş a jucat la Unirea Urziceni, echipă patronată de Bucşaru. 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close