Antena 3 CNN Actualitate Duduienii l-au "încercat" şi pe Iordănescu

Duduienii l-au "încercat" şi pe Iordănescu

Duduienii l-au "încercat" şi pe Iordănescu
11 Feb 2007   •   19:44

Clanul Duduianu, dezmembrat sâmbătă, 10 februarie, în urma a 20 de arestări, era să-l păcălească şi pe generalul Anghel Iordănescu. Doar că, fostul antrenor al naţionalei de fotbal, şi-a dat seama la timp şi, se pare că a şi depus o plângere penală, împotriva celor care voiau să-i ia sute de mii de euro, pentru o vilă pe care nu aveau acte.

Surse judiciare susţin că anul trecut, generalul Iordănescu voia să cumpere o casă. Pentru asta, antrenorul ar fi apelat la un cunoscut care i-a recomandat doi intermediari, ambii membri ai clanului "Duduianu". Cei doi i-ar fi propus generalului o locuinţă din cartierul Aviaţiei, care costa aproape 400 de mii de euro. "Intermediarii" ar fi profitat de faptul că imobilul era închiriat, ar fi făcut rost de copii ale actelor de proprietate ale casei, de cheile acesteia şi l-ar fi invitat pe fostul antrenor al echipei naţionale să o vadă.

Iordănescu a vizitat casa de mai multe ori şi s-a hotărât s-o cumpere. Problema a apărut însă la notar, care a descoperit că samsarii nu aveau actele originale ale casei. Aşa că generalul a renunţat la ideea de a cumpăra acea casă. El a depus şi o plângere care, ulterior, a stat la baza întocmirii unuia dintre cele 21 de dosare penale întocmite pe numele clanurilor ''Duduieni'' şi ''Carani''. Anghel Iordănescu a refuzat să comenteze acest caz.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close