Antena 3 CNN Actualitate O dronă a surprins un jaf pe un şantier din Piteşti. Reacţia hoţilor şi a Poliţiei

O dronă a surprins un jaf pe un şantier din Piteşti. Reacţia hoţilor şi a Poliţiei

Imaginile au fost surprinse de o dronă ridicată de un cetăţean care a vrut să arate stadiul lucrărilor pe şantierul drumului Expres Craiova-Piteşti. În filmare sunt surprinşi mai mulţi cetăţeni care încarcă materiale de pe şantier într-o căruţă.

o_1eketo86k9g31qlbvhsj9qqjqb.jpg
de Claudia Popovici    |    12 Oct 2020   •   21:00

Pe şantierul Drumului Expres Craiova-Piteşti se „munceşte”, nu glumă. Drona, lansată probabil de un localnic din zonă care a vrut să vadă stadiul lucrărilor pe şantier, a surprins mai multe persoane, bărbaţi, femei şi copii care încărcau în căruţă diverse materiale de pe şantier.

La vederea dronei, una din femei îşi acoperă faţa şi dă alarma "echipei" pentru a se retrage. “Muncitorii clandestini” se suie iute în căruţa care se face pierdută în satul din apropiere.

Imaginile au fost date publicităţiii stârnind reacţii de tot soiul.

“Zici ca e speed chase cu elicopterul politiei in state. Foarte bine ai reacţionat! Bv“, spune un internaut amuzat.

 „O drona echipata cu pusca cu sare trebuie Merita legati de stalpi. In cativa ani vor fura cablurile de la sistemele de semnalizare ale DX“, spune un alt internaut indignat.

„Dacă pui filmarea pe reverse reiese că ei de fapt aduc materiale să termine ăştia mai repede.“ sunt doar câteva dintre reacţiile, adunate în trei ore de la postarea imaginilor..

Şi poliţiştii s-au autosesizat şi au trimis un echipaj de poliţie din apropiere pentru a-i identifica pe făptaşi.

“În urma unor imagini apărute în mediul online, poliţiştii Postului de Poliţie Barza s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări pentru identificarea celor care au săvârşit fapta, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit poliţistilor, până la acest moment “nu există nicio plăngere privind sustragerea unor bunuri din zonă în care se efectuează lucrari de construcţie a Drumului Expres Piteşti-Craiova, în apropierea localităţii Barza”.

×
Subiecte în articol: drona
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close