Antena 3 CNN Actualitate Droguri și arme la un bal al bobocilor. Un traficant a fost prins în timp ce le vindea elevilor amfetamină

Droguri și arme la un bal al bobocilor. Un traficant a fost prins în timp ce le vindea elevilor amfetamină

droguri
Poliţiştii au găsit în portbagajul maşinii bărbatului de 34 de ani 190 de grame de amfetamină, dar şi mai multe arme albe. FOTO: Antena 3 CNN/ DIICOT
de Bianca Chirilă    |    08 Oct 2024   •   09:23

Un traficant de droguri a fost prins în flagrant când le vindea stupefiante elevilor la un bal al bobocilor din Târgul Secuiesc. Poliţiştii au găsit în portbagajul maşinii bărbatului de 34 de ani 190 de grame de amfetamină, dar şi mai multe arme albe.

Bărbatul își alegea clienții din rândul tinerilor, mulți dintre ei minori, care participă în aceste zile la balurile bobocilor din Covasna.

El a fost prins în flagrant în timpul unei razii organizate de polițiștii din Târgul Secuiesc, iar în urma unui control, în mașina acestuia au fost descoperite aproape 190 de grame de amfetamină, droguri de mare risc, ascunse într-o pernă aflată în portbagajul autoturismului.

El ar fi dus substanțe interzise într-o locație unde adolescenții petreceau la un bal al bobocilor, iar când a fost depistat de polițiști se îndrepta către o comună din județul Covasna, la un alt bal al bobocilor.

Procurorii de la Biroul Teritorial Covasna al DIICOT au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, iar ulterior magistrații care analizat cazul au decis să îl aresteze preventiv pentru 30 de zile.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close