Antena 3 CNN Actualitate Droguri la fiul unui director Petrom

Droguri la fiul unui director Petrom

Droguri la fiul unui director Petrom
02 Iun 2007   •   18:35

Poliţiştii din Argeş au avut parte, vineri aseară, de o surpriză neplăcută chiar din partea fiului directorului Petrom, sucursala Argeş. Pentru că a depăşit viteza legală, tânărul a fost oprit de agenţii rutieri. Spre surprinderea lor, în momentul în care l-au legitimat, au descoperit că avea permisul supendat, dar şi droguri în portofel.

Fiul directorului Petrom, sucursala Argeş împreună cu alţi doi tineri sunt anchetaţi de ofiţerii de la crimă organizată după ce au fost prinşi cu peste o sută de pastile de metadonă. Totul a pornit de o banală depăşire a vitezei. În urmă cu câteva zile tânărului i-a fost ridicat permisul de conducere pentru depăşirea vitezei legale. Dar pentru că era pentru a doua oară când gonea pe şosea poliţiştii l-au oprit din nou. Când l-au legitimat oamenii legii au avut surpriza să descopere că fiul directorului Petrom avea droguri chiar în portofelul unde îşi ţinea actele.

Cei trei au fost trimişi la spital pentru efectuarea unor teste pentru că au declarat că au consumat heroină pe care o aveau când au fost somaţi de poliţişti să oprească. Ei vor fi prezentaţi unui judecător cu propunere de arestare preventivă pentru posesie de substanţe interzise. Tânărul va fi cercetat şi pentru că a condus cu viteză şi cu permisul suspendat.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close