Masă festivă de Paşte cu preparate exotice, la Poiana Braşov! Drob de cangur, friptură de antilopă sau file de crocodil. Acesta este meniul propus de bucătarii hotelurilor cu multe stele.
Din câmpia australiană, cangurul ajunge anul acesta direct pe masa de Paşte, lângă tradiţionala pască şi friptura de miel. Carnea de cangur este renumită pentru gustul deosebit, iar preţul unei porţii poate ajunge până la 80 de euro.
Bucătarii spun că drobul de cangur poate satisface până şi cele mai pretenţioase gusturi. În plus, se prepară foarte uşor.
Drobul de cangur nu este singurul moft din bucătăriile restaurantelor de lux. După răsfăţul culinar, oaspeţii pot merge la centrele SPA unde se pot relaxa pentru aproximativ 100 de euro pe şedinţă.
Un pachet de Paşte la hotelurile de 4 stele din Poiana Braşov costă între 200 şi 400 de euro, cazare cu mic dejun şi mesa festivă de Paşte.
Turiştii vor sosi în staţiuni vineri după amiază. Minivacanţa de Paşte se va încheia pentru cei mai mulţi luni, la prânz.