Antena 3 CNN Actualitate Dragoş Şeuleanu este urmărit penal

Dragoş Şeuleanu este urmărit penal

Dragoş Şeuleanu este urmărit penal
09 Mar 2007   •   21:51

Dragoş Şeuleanu, directorul general al Societăţii Române de Radiodifuziune până în iunie 2005, este urmărit penal de procurorii anticorupţie pentru mai multe contracte de achiziţii pe vrea când conducea radiodifuziunea, contracte considerate ori inutile, ori scumpe, ori fără finalitate. Alături de Şeuleanu, mai sunt învinuiţi alţi şase foşti şi actuali directori ai Radioului Public. Dar numai fostul preşedinte-director general al radioului public a confirmat că procurorii anticorupţie au început urmărirea penală împotriva sa. Acuzaţiile sunt de abuz în serviciu.

Procurorii DNA l-au pus sub acuzare şi pe directorul general adjunct al Societăţii Române de Radiodifuziune, Doru Ionescu, într-un dosar privind achiziţiile publice făcute de societate. Şef al departamentului de producţie editorială, Ionescu a fost convocat la DNA pentru a-i fi aduse la cunoştinţă acuzaţiile. Avocata sa spune că nu ştie încă exact despre ce este vorba în dosar, pentru că nu l-a văzut.

La DNA s-a prezentat şi fostul director de la Radio România Actualităţi, Viorel Popescu, care a declarat că a fost chemat în calitate de martor. Anul trecut, procurorul şef al DNA, Daniel Morar, anunţa că anchetatorii verifică achiziţiile publice realizate de societatea de radio în perioada 2000-2005.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close