Antena 3 CNN Actualitate Patronul împuşcat şi bătut de motocicliştii Hells Angels, amenințare pentru atacatori: "Cei vinovați vor plăti"

Patronul împuşcat şi bătut de motocicliştii Hells Angels, amenințare pentru atacatori: "Cei vinovați vor plăti"

Patronul bătut și împușcat de motocicliștii Hells Angels a postat un videoclip pe internet în care lămurește faptul că atacul asupra lui u a fost o răzbunare. Acesta i-a și amenințat pe motocicliști, subliniind că vor plăti pentru ceea ce au făcut.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iun 2023   •   10:12

La trei zile de la atacul care a șocat capitala, cel în care membrii ai grupării Hells Angels l-au bătut și împușcat pe patronul unuii restaurant din Capitală, Dragoș Furtună iese public cu noi amenințări.

"Cei vinovați vor plăti", transmite acesta pe o rețea de socializare. Între timp, poliția nu a anunțat nici măcar că ar avea un cerc de suspecți.

Citește și: "Nu am crezut că voi trăi așa ceva, au scos pistoalele și au început să tragă". Mărturia artistului care cânta în restaurantul bărbatului împușcat de banda Hells Angels

”M-au zgâriat pisicile puțin”

”Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost lângă mine, tuturor celor care m-ați sunat, tuturor celor care au spus că vor să fie lângă mine.

Sunt foarte bine, m-au zgâriat pisicile puțin. Nu este vorba despre o răzbunare, nu este vorba de nimic.

Au fost niște proști care într-un fel sau altul o să plătească pentru ce au făcut”, este mesajul patronului pentru atacatori.

×
Subiecte în articol: Hells Angels patron impuscat
Parteneri
x close