Antena 3 CNN Actualitate Două stadioane și un patinoar vor fi construite în România. Ministrul Dezvoltării: „Avem finanțare de 5 miliarde de lei”

Două stadioane și un patinoar vor fi construite în România. Ministrul Dezvoltării: „Avem finanțare de 5 miliarde de lei”

stadionul gheorghe hagi din constanta
Stadionul „Gheorghe Hagi” din Constanța. FOTO: Facebook/ Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei
de B.C.    |    12 Sep 2024   •   14:40

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, a anunțat că cele două stadioane, „Gheorghe Hagi” și „Nicolae Dobrin”, dar și patinoarul din Sfântu Gheorghe au primit o finanțare în valoare de cinci miliarde de lei. „Investim în sport”, a mai spus ministrul.

„Semnăm trei contracte care au parcurs procedurile de achiziție și o să le emit, o să le nominalizez pe cele mai mari. Este vorba de Stadionul „Gheorghe Hagi” din Constanța, Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, precum și de semnarea contractului pentru patinoarul artificial din Sfântul Gheorghe, județul Covasna”, a declarat Adrian Veștea după ședința de guvern de miercuri.

Ministrul Dezvoltării și Lucrărilor Publice a anunțat că s-au primit credite bugetare de cinci miliarde de lei.  

În felul acesta, investițiile acestea majore în sport, așteptate de oameni, intră în linie dreaptă. 

PNL insistă la guvernare pe accelerarea investițiilor și pe susținerea prin programe guvernamentale a proiectelor cu impact în economie.  Investițiile în sport sunt, de asemenea, o prioritate a liberalilor, a mai precizat partidul.

„Noi măsuri liberale, în sprijinul comunităților locale! (...) Toate acestea sunt investiții în viitorul nostru întrucât conduc la dezvoltarea echilibrată a regiunilor, la crearea de noi locuri de muncă și la creșterea calității vieții tuturor locuitorilor. Partidul Național Liberal este inițiatorul și principalul promotor al programului Anghel Saligny, pentru că avem credința că acesta este unul din proiectele care vor moderniza profund România”, a mai transmis Veștea.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close