Antena 3 CNN Actualitate Două fete împuşcate de poliţişti din greşeală (VIDEO)

Două fete împuşcate de poliţişti din greşeală (VIDEO)

Două fete împuşcate de poliţişti din greşeală <font color=red>(VIDEO)</font>
20 Iul 2007   •   14:53

Două fetiţe, de 12 şi 15 ani, au fost împuşcate de poliţişti vineri dimineaţă la Iaşi. Forţele speciale au luat cu asalt casele mai multor rromi dintr-un cartier de la marginea oraşului în căutarea a patru persoane date în urmărire de mai multă vreme. Lucrurile au degenerat iar poliţiştii spun că au fost nevoiţi să folosească armele pentru a se apăra.

Cele două adolescente se află la spital şi urmează să fie operate. O fată de 12 ani a fost împuşcată în bazin, iar o alta de 15 ani în braţul stâng. Medicii spun însă că minorele sunt în afara oricărui pericol. Scandalul a pornit dis-de-dimineaţă când poliţiştii au descins la marginea Iaşiului, în căutarea a patru indivizi care se sustrăgeau efectuării pedepselor.

Rromii din zonă au sărit însă în apărarea lor şi i-au atacat pe oamenii legii. Aceştia au început să tragă şi au rănit mai mulţi oameni. Printre ei şi cele două adolescente, care au fost transportate imediat la spital.

Supăraţi foc, după scandalul din Ciurea rromii au mers în faţa sediului poliţiei din Iaşi pentru a cere socoteală oamenilor legii. Poliţiştii se apără şi spun că intervenţia a fost îndreptăţită. În ciuda incidentelor, oamenii legii şi-au atins scopul. Acum se caută atacatorii.

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close